Ο γάμος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μας. Είναι μία στιγμή χαράς και ευτυχίας που μοιραζόμαστε πάντα με τα πιο κοντινά και τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμφωνα λοιπόν με το έθιμο, μετά την τελετή στην εκκλησία διοργανώνουμε μία γαμήλια δεξίωση για να διασκεδάσουμε παρέα με όλους όσους αγαπάμε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια δεξίωση έχει ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό είναι κάτι που όλοι εμείς γνωρίζουμε καλά.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε κάθε γαμήλια δεξίωση μία αξέχαστη και μοναδική στιγμή τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.

Ταβέρνα Ο Νώντας - Δεξίωση Γάμου
Ταβέρνα Ο Νώντας - Δεξίωση Γάμου

Για αυτό το λόγο, δίνουμε τόσο ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία και στον στολισμό της αίθουσας, όσο και στην ποιότητα, στην ποικιλία και στη γεύση του φαγητού, στο σέρβις αλλά και στη συνολική αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου.

Η εμπειρία μετά από  τόσα χρόνια μας κάνει σίγουρους πως κάθε εκδήλωση μπορεί να είναι ξεχωριστή. Εγγυόμαστε την άψογη εξυπηρέτηση σας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε μία ατμόσφαιρα ζεστή και αληθινή, με προσεγμένη κουζίνα πολλαπλών επιλογών.  Η ποικιλία των εδεσμάτων σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά μενού.

Στο χώρο μας προσπαθούμε να δίνουμε ότι καλύτερο υπάρχει τόσο στο φαγητό και στις πρώτες ύλες, όσο και στις υπηρεσίες γενικότερα που χρειάζονται ώστε οι εκδηλώσεις να έχουν επιτυχία. Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας σ’έναν μοναδικό χώρο και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ