ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η ταβέρνα Ο Νώντας στη Λιβαδειά αποτελεί ιδανική λύση για τη  διοργάνωση οποιουδήποτε προσωπικού, επαγγελματικού event και οργανωμένης εκδρομής, σε καθημερινή βάση. Σας προσφέρουμε :

  • Εύκολη πρόσβαση με άνετο πάρκινγκ.
  • Κλιματιζόμενο χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση.
  • Αξεπέραστη εξυπηρέτηση, σε οικογενειακό περιβάλλον.
  • Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από ντόπια και φρέσκα προϊόντα.
  • Καθιστικό μενού ή μπουφέ.
  • Παιδικά και εορταστικά μενού.
  • Οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας.
  • Τιμές εναρμονισμένες στο πνεύμα τις εποχής.
  • Πολυετή εμπειρία.
Ταβέρνα ο Νώντας
Η αίθουσα στολισμένη για δεξίωση βάπτισης.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΑΜΩΝ – ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ – ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ

Η ταβέρνα Ο Νώντας στη Λιβαδειά αποτελεί ιδανική λύση για τη  διοργάνωση οποιουδήποτε προσωπικού σας event (γάμος, βάπτιση ή αρραβώνας) σε καθημερινή βάση.

Μπορούμε να οργανώσουμε το δικό σας μοναδικό μενού για κάθε ξεχωριστή περίσταση! Η πολυετής πείρα αποτελεί εγγύηση στην αρτιότητα της οργάνωσης.

Οργανώνουμε και αναλαμβάνουμε το στολισμό σε : δεξιώσεις γάμων και αρραβώνων, βαπτίσεων και πάρτυ γενεθλίων, με καθιστικό ειδικό μενού ή οργανωμένο πλούσιο κατά περίσταση μπουφέ.

Εταιρικα event

Στην Ταβέρνα Ο Νώντας σας προσφέρουμε τη δυνατότητα διοργάνωσης οποιουδήποτε επαγγελματικού event, σε καθημερινή βάση, μεσημέρι ή βράδυ. Μπορούμε να οργανώσουμε  το δικό σας μοναδικό μενού για κάθε ξεχωριστή περίσταση! Η πολυετής πείρα αποτελεί εγγύηση στην αρτιότητα της οργάνωσης.

Οργανώνουμε και αναλαμβάνουμε το στολισμό κατά περίσταση σε : γεύματα εργασίας,  εταιρικά γεύματα, παρουσιάσεις προϊόντων, καθώς για επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια και κοπή πίτας.

Προσφέρουμε επαγγελματική υποστήριξη με οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας.

Ταβέρνα Ο Νώντας - Οργανωμένες Εκδρομές
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Με το πέρασμα των χρόνων η ταβέρνα Ο Νώντας έχει καθιερωθεί ως το αγαπημένο στέκι και προορισμός των εκδρομέων. Προορισμός προς την Αράχωβα, τους Δελφούς, το Γαλαξίδι, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού κατά την χειμερινή περίοδο, της “πράσινης” πλευράς του Παρνασσού και του Μοναστηρίου του Οσίου Λουκά κατά την θερινή περίοδο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα η άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση οργανωμένων μονοήμερων εκδρομών στα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Συνεργαζόμαστε με τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία της γύρω περιοχής (Εύβοιας, Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο χώρος μας εδώ και πολλά έτη φιλοξενεί εκδηλώσεις αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και κοινωνικών φορέων, για κάθε μορφή δραστηριότητας (όπως κοπή πίτας ή οργανωμένη εκδήλωση).

Με βασική φιλοσοφία τον σεβασμό στο κύρος και το προφίλ της κάθε εκδήλωσης προτείνουμε ανάλογους συνδυασμούς σε λουλούδια και χρώματα που να εναρμονίζονται με το ύφος της κάθε εκδήλωσης.

Η κάθε εκδήλωση μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

Πανοραμική φωτογραφία
Ταβέρνα ο Νώντας - Στολισμοί Εκδηλώσεων
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μείζονος σημασίας θέμα για εμάς αποτελεί ο στολισμός της αίθουσας για διεξαγωγή των εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, εκδηλώσεις αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και για εταιρικές εκδηλώσεις).

Με βασική φιλοσοφία τον σεβασμό στο κύρος και το προφίλ της κάθε εκδήλωσης προτείνουμε συνδυασμούς σε λουλούδια και χρώματα, που να εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της κάθε περίστασης. Η κάθε εκδήλωση μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης με μοναδική τεχνογνωσία και αρτιότητα στην οργάνωση.

ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Μέσα σε ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον, θα βρείτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπου θα απολαύσετε μια αξέχαστη  γαστρονομική εμπειρία δοκιμάζοντας παραδοσιακά ρουμελιώτικα πιάτα, στην σούβλα και στα κάρβουνα.

Ταβέρνα ο Νώντας - Επιδόρπιο
ΟΙ Γλυκεσ ΜΑΣ αμαρτιεσ

Μετά το γεύμα σας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από ένα λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας, ένα brownies καρύδι ή ένα σπιτικό γλυκό σπεσιαλιτέ της ημέρας.

Ταβέρνα Ο Νώντας - Οι Οίνοι μας
Οι οινοι ΜΑΣ

Ο συνδυασμός φαγητού με κρασί δεν είναι πυρηνική φυσική. Η επιλογή του κρασιού είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο μας οδηγεί σε ένα ανώτερο επίπεδο απόλαυσης. Ο συνδυασμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αφήστε μας να επιλέξουμε τον κατάλληλο κατά περίσταση οίνο.

Ταβέρνα ο Νώντας - Αγνά υλικά
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα των πιάτων παίζουν τα υλικά. Στην πλειοψηφία τους είναι φρέσκα και αγνά και τα προμηθευόμαστε από μικρούς παραγωγούς της περιοχής μας. Ακολουθούμε το εποχιακό χρονολόγιο για τα πιάτα μας, χρησιμοποιώντας πάντα υλικά της εποχής.