Μοναδική ατμόσφαιρα και γευστικές προτάσεις σε μια Υπέροχη τοποθεσία

Η «Ταβέρνα Ο Νώντας» σας καλωσορίζει στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Χτισμένη σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, εδώ και 25 χρόνια, σερβίρει ότι πιο εκλεκτό παράγει και δίνει η περιοχή της Ρούμελης. Με σεβασμό σε κάθε πτυχή της ρουμελιώτικης και της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Η «Ταβέρνα Ο Νώντας» έχει καταξιωθεί στην ευρύτερη περιοχή, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια που σερβίρει από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ. Η αίθουσά της καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας, για τη διοργάνωση μιας αξέχαστης αθλητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής δεξίωσης και κάθε είδους εκδήλωσης.

Η «Ταβέρνα Ο Νώντας» διαθέτει αίθουσα με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, ώστε να οργανώσει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εκδήλωση. Τα ειδικά μενού, η άψογη εξυπηρέτηση, το έμπειρο προσωπικό και η εξειδικευμένη αντιμετώπιση κάθε εκδήλωσης, εγγυώνται ένα πραγματικό αξέχαστο αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ταβέρνα Ο Νώντας - Εσωτερικός Χώρος Το Τζάκι

Όποιος και να είναι ο λόγος που επισκέπτεστε την «Ταβέρνα Ο Νώντας», σίγουρα θα απολαύσετε μια υπέροχη και αντιπροσωπευτική εμπειρία της ρουμελιώτικης φιλοξενίας. Τα φρέσκα προϊόντα,  οι μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις, το φιλικό περιβάλλον, η διακόσμηση, η εξυπηρέτηση και οι φιλικές τιμές, αποτελούν κάτι μοναδικό.

Ο χώρος μας, εδώ και πολλά έτη, φιλοξενεί εκδηλώσεις αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και κοινωνικών φορέων, για κάθε μορφή δραστηριότητας (π.χ. κοπή πίτας ή οργανωμένη εκδήλωση). Με βασική φιλοσοφία τον σεβασμό στο κύρος και το προφίλ της κάθε εκδήλωσης προτείνουμε ανάλογους συνδυασμούς σε λουλούδια και χρώματα που να εναρμονίζονται με το ύφος της κάθε εκδήλωσης.

Η κάθε εκδήλωση μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η ταβέρνα Ο Νώντας στη Λιβαδειά αποτελεί ιδανική λύση για τη  διοργάνωση οποιουδήποτε προσωπικού, επαγγελματικού event και οργανωμένης εκδρομής, σε καθημερινή βάση. Σας προσφέρουμε :

  • Εύκολη πρόσβαση με άνετο πάρκινγκ.
  • Κλιματιζόμενο χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση.
  • Αξεπέραστη εξυπηρέτηση, σε οικογενειακό περιβάλλον.
  • Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από ντόπια και φρέσκα προϊόντα.
  • Καθιστικό μενού ή μπουφέ.
  • Παιδικά και εορταστικά μενού.
  • Οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας.
  • Τιμές εναρμονισμένες στο πνεύμα τις εποχής.
  • Πολυετή εμπειρία.
Ταβέρνα ο Νώντας