Έφτασε επιτέλους η στιγμή που η μεγάλη αγάπη της ζωής σας θα αποκτήσει όνομα. Μία τόση σημαντική στιγμή, γεμάτη με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όπως είναι αυτή της βάπτισης, αξίζει να τη μοιραστείτε με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να την απολαύσετε.

Στην Ταβέρνα ο Νώντας στην Λιβαδεία Βοιωτίας, κάθε δεξίωση βάπτισης αποτελεί για μας αφορμή και κίνητρο για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μαζί σας, δημιουργούμε το ιδανικό πλάνο για μία δεξίωση ακριβώς όπως τη φαντάζεστε.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το στολισμό και τη διακόσμηση της αίθουσας, καθώς και τη μουσική επένδυση, όποιο και αν είναι το είδος της.

Και όλα αυτά, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, τις εκλεκτές γεύσεις και το άψογο και φιλικό σέρβις που κάνουν το όνομα «Ταβέρνα Ο Νώντας» συνώνυμο της ποιότητας και της διασκέδασης.

Ελάτε να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας και να σας προσφέρουμε μία δωρεάν γευστική δοκιμή!

Ταβέρνα ο Νώντας - Στολισμοί Εκδηλώσεων
Η αίθουσα στολισμένη για δεξίωση βάπτισης.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η φιλική εξυπηρέτηση αποτελεί μια μοναδική νότα στην εποχή μας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε οικογένεια και κάθε παρέα φίλων μετά την πρώτη της επίσκεψη, θα επιλέξει για όλες τις επόμενες εκδηλώσεις της την Ταβέρνα Ο Νώντας.

Όσον αφορά το μενού, αυτό αφήστε το σε εμάς! Η πολυετής μας πείρα αποτελεί την συνταγή της επιτυχίας.

Απλές και όμορφες γεύσεις θα σας εντυπωσιάσουν. Η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και το ντόπιο βαρελίσιο κρασί κάνουν τις εκδηλώσεις μας μοναδικές.

Στο χώρο μας προσπαθούμε να δίνουμε ότι καλύτερο υπάρχει τόσο στο φαγητό και στις πρώτες ύλες, όσο και στις υπηρεσίες γενικότερα που χρειάζονται ώστε οι εκδηλώσεις να έχουν επιτυχία.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας σ’ έναν μοναδικό χώρο και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ