Ταβέρνα Ο Νώντας - Εσωτερικός Χώρος Το Τζάκι

Με το πέρασμα των χρόνων η ταβέρνα Ο Νώντας έχει καθιερωθεί ως το αγαπημένο στέκι και προορισμός των εκδρομέων. Προορισμός προς την Αράχωβα, τους Δελφούς, το Γαλαξίδι, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού κατά την χειμερινή περίοδο, της “πράσινης” πλευράς του Παρνασσού και της Ιεράς Μονής του Οσίου Λουκά κατά την θερινή περίοδο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα η άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση οργανωμένων μονοήμερων ή πολυήμερων εκδρομών, στα αξιοθέατα της περιοχής μας και κυρίως προς το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού κατά την χειμερινή περίοδο.

Συνεργαζόμαστε με τουριστικά γραφεία και πρακτορεία ξένων τουριστών από ξενοδοχεία της γύρω περιοχής (Εύβοια, Αττική, Στερεάς Ελλάδα και Θεσσαλία) που διοργανώνουν μονοήμερες εκδρομές προς τους Δελφούς και την Αράχωβα.

Αποτελούμε ιδανική επιλογή για αναζήτηση ελληνικής παραδοσιακής ταβέρνας για την Αράχωβα και τους Δελφούς.

Στην Ταβέρνα ο Νώντας στη Λιβαδειά θα βρείτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά ποικιλία ορεκτικών, πιάτα της ώρας, νόστιμα κρεατικά, που ετοιμάζονται με φροντίδα και μεράκι από εμάς που αγαπάμε και σεβόμαστε εδώ και χρόνια τον χώρο της εστίασης στην πόλη μας.

Σπεσιαλιτέ μας αποτελούν : το αρνί κοντοσούβλι, τα παϊδάκια από φρέσκο αρνί γάλακτος, το «απαγορευμένο» κοκορέτσι, το μπιφτέκι από φρέσκο κιμά, το μπον φιλέ και το αρνί σούβλας (παραδοσιακό ρουμελιώτικο πιάτο).

Επιπλέον, οι εκδρομείς μπορούν να απολαύσουν τα ειδικά εορταστικά μενού όπως : γουρουνόπουλο στην 28η Οκτωβρίου, τα καλαμαράκια και τα πλούσια νηστήσιμα εδέσματα της Καθαρής Δευτέρας, τον μπακαλιάρο στην 25η Μαρτίου και το αξεπέραστο πασχαλινό μενού με το παραδοσιακό αρνί στη σούβλα.

Για πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε μας στο 22610-25422 ή στείλτε μας email στο : taverna.onontas@gmail.com.

Ταβέρνα Ο Νώντας στην Λιβαδειά Βοιωτίας - Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα