Ταβέρνα Ο Νώντας - Δεξίωση Γάμου
ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι αυτή η μέρα για εσάς. Την ονειρευόσασταν για χρόνια, και τώρα προετοιμάζεστε πυρετωδώς για να μην πάει τίποτα στραβά. Στην Ταβέρνα ο Νώντας πιστεύουμε, ότι σε τέτοιες μέρες δεν χωράει η τυποποίηση και οι έτοιμες λύσεις. Αντιθέτως, εμείς αφιερώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται, για να εμπνευστούμε ένα στολισμό μοναδικό, όπως είναι άλλωστε και ο γάμος σας.

Πιστεύουμε ότι ο στολισμός του γάμου πρέπει να αντιπροσωπεύει το ζευγάρι, τα όνειρα του, τις προτιμήσεις του και την προσωπικότητά του. Γι’ αυτό, το πρώτο μας μέλημα είναι να γνωρίσουμε καλά το ζευγάρι. Θέλουμε να μάθουμε την ιστορία τους, το πώς γνωρίστηκαν, τι τους αρέσει, τα πάντα. Θέλουμε να τους καταλάβουμε σε βάθος. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Το εύκολο, είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μετά την γέννηση αποτελεί την πρώτη μαγική στιγμή. Ένα θερμό και μεγάλο καλωσόρισμα στο νέο όνομα της ζωής σας.

«Ένα αστέρι λαμπερό που στολίζει τη φύση κατέβηκε απ΄ τον ουρανό και ήρθε στην γη να ζήσει μαζί μας!»

Με απόλυτο σεβασμό για την μεγάλη αυτή στιγμή μπορεί να σας προσφέρουμε τον πιο όμορφο στολισμό και την ιδανική ατμόσφαιρα, στοιχεία που θα εκφράζουν τα συναισθήματα σας και την χαρά της βάπτισης.

Η κάθε δεξίωση μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της κάθε δεξίωσης με μοναδική τεχνογνωσία και αρτιότητα στην οργάνωση.

Ταβέρνα ο Νώντας - Στολισμοί Εκδηλώσεων
Ταβέρνα Ο Νώντας - Στολισμοί - Πάρτυ Γενεθλείων
ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και πιο συχνά μαμάδες με παιδιά 8-10 χρονών ή και μεγαλύτερα του γυμνασίου να είναι προβληματισμένες γιατί θα ήθελαν πολύ να κάνουν ένα πάρτυ γενεθλίων για τα παιδιά τους αλλά να μην το αποφασίζουν τελικά για διάφορους λόγους. Πχ. για οικονομικούς λόγους , για θέμα χώρου, για λόγους κούρασης ή και για λόγους προετοιμασίας του μπουφέ.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία και την οργάνωση ώστε να μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους. Όσο για τον/ην εορτάζων/ουσα θα το χαρεί με την ψυχή του… και θα έχει τόσες φωτογραφίες, video, αλλά και ένα βιβλίο γεμάτο όμορφες ευχές για να του/της θυμίζουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα όσο θα μεγαλώνει.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΑΡΡΑΒΩΝΑ

Ο αρραβώνας αποτελεί έθιμο με μεγάλη σημασία για το ξεκίνημα της κοινής πορείας του ζευγαριού!

Την ιδιαίτερη αυτή μέρα νομιμοποιείται η σχέση σας και παράλληλα πραγματοποιείται η επίσημη γνωριμία των οικογενειών σας.

Δώστε μας, λοιπόν, τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσάς μια ξεχωριστή μέρα και εσείς απολαύστε τη μικρή πρόβα του γάμου σας, γιορτάζοντας την αγάπη σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταβέρνα Ο Νώντας - Δεξίωση
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένα σημαντικό κομμάτι για εμάς αποτελεί η διάθεση του χώρου και ο στολισμός του τόσο για εκδηλώσεις αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων όσο και για εταιρικές εκδηλώσεις!

Με βασική φιλοσοφία τον σεβασμό στο κύρος και το προφίλ της κάθε εταιρείας προτείνουμε συνδυασμούς σε λουλούδια και χρώματα που  εναρμονίζονται στο ύφος της κάθε εκδήλωσης.

Η κάθε εκδήλωση μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης με μοναδική τεχνογνωσία και αρτιότητα στην οργάνωση.

Τηλεφωνείστε τώρα στο 22610 25422 και κλείστε ένα ραντεβού, για να σας δώσουμε τις προτάσεις μας πάντα με την σφραγίδα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης!