Σας καλωσορίζουμε σε ένα υπέροχο ταξίδι γευστικών απολαύσεων στην Ταβέρνα Ο Νώντας στην Λιβαδειά Βοιωτίας, η οποία κατέχει επάξια την κορυφαία θέση στην κατηγορία της, αφού οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανάδειξη της φρεσκάδας των πρώτων υλών με σεβασμό, πάντα, στη μαγειρική σοφία της Μεσογείου, έρχονται να δέσουν με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που σε μεταφέρει σε ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων.

Από το 1985, όταν μεταφερθήκαμε στην Πλατεία Μητροπόλεως, δίπλα στις πηγές τις Κρύας, την πλέον γραφική περιοχή της πόλης μας, κρατήσαμε αναλλοίωτη την ταυτότητα μας στο πέρασμα του χρόνου και τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα και συνεχίσαμε να αποτελούμε το αγαπημένο στέκι των συμπολιτών μας και το οποίο ταυτόχρονα αποτέλεσε τον ξεχωριστό προορισμό των επισκεπτών της πόλης μας, οι οποίοι αναζητούσαν μοναδικές στιγμές γεύσης και διασκέδασης σε ένα απίστευτης ομορφιάς και κάλους φυσικό περιβάλλον.

Τα τελευταία σχεδόν έξι χρόνια η ταβέρνα ο Νώντας βρίσκεται στον δικό της ιδιόκτητο χώρο στο 2ο χλμ ΠΕΟ Λιβαδειάς – Αθήνας. Κύρια χαρακτηριστικά αποτελούν η φυσική ομορφιά του χώρου, το άνετο πάρκινγκ, και η εσωτερική διακόσμηση με ξεχωριστή φροντίδα και μεράκι. Η σημασία στη λεπτομέρεια, η ποιότητα στην επίπλωση  και η μοναδική διακόσμηση αποτελούν αξεπέραστα στοιχεία που πραγματικά αφήνουν άφωνο τον επισκέπτη.

Μία φωτογραφία μπορεί να μας … διηγηθεί μια ολόκληρη ιστορία και κλείνει μέσα της τόσα συναισθήματα, τόσες αλήθειες, τόση συγκίνηση, τόση χαρά. Αυτή είναι άλλωστε η μαγεία της εικόνας. Τα λόγια είναι περιττά και οι επεξηγήσεις ασήμαντες μπροστά στη σημαντικότητα των ματιών. Γιατί ο καθένας μπορεί από μόνος του να καταλάβει όσα λέει μια μόνο εικόνα. Με το δικό του τρόπο… Αυτό δεν έχει καμία σημασία…Θέλοντας να κρατήσουμε αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου όλες αυτές τις μνήμες, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί από εσάς, στο Βιβλίο των Επισκεπτών μας, σας το παρουσιάζουμε σε φωτογραφίες.

ΦΩΤΟΘΗΚΗ