Παραδοσιακά Πιάτα - Παϊδάκια

Ένας τρόπος υπάρχει για το αρνί παϊδάκια και μόνο στη Ρούμελη θα τον βρεις όλα τα υπόλοιπα είναι για να λέμε. Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρυσσό κριάρια λέει το τραγούδι, γιατί άραγε;

Καλώς ήρθατε στον νέο μας δικτυακό χώρο.

Η ταβέρνα «Ο Νώντας» στο 2ο χλμ ΠΕΟ Λιβαδειάς 0 Αθηνών, αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους κατοικούς των γύρω περιοχών αλλά και της πόλης της Λιβαδειάς, οι οποίοι δεν διστάζουν να διανύσουν την μικρή απόσταση που τους χωρίζει, για να γευθούν ποιοτικά κρέατα (αρνί παϊδάκια, κοντοσούβλι και σούβλας, γουρουνοπούλα, κοκορέτσι, μπιφτέκι, μπον φικλέ κ.α.) σε ένα όμορφο περιβάλλον συνδιασμένα με ευγενικό και γρήγορο σέρβις και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ολα τα κρέτα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Δεν είναι όμως μόνο τα εξαιρετικά κρέατα αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Όλα μας τα συνοδευτικά πιάτα (σαλάτες και ορεκτικά) είναι ιδιαίτερα ποιοτικά (φρέσκιες πατάτες τηγανητές, τις σαλάτες μας από ολόφρεσκα λαχανικά, ενώ ακόμα και το τυρί προέρχεται από τοπικό τυροκομείο που φημίζεται για τα προϊόντα του) και φρέσκα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία έκαναν την ταβέρβα «Ο Νώντας» ιδιαίτερα δημοφιλή με αποτέλεσμα τις περισσότερες μέρες (ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα) να χρειάζεται να πάρει κανείς τηλέφωνο για να κάνει κράτηση προκειμένου να εξασφαλίσει τραπέζι.

Η ταβέρνα «Ο Νώντας»,  αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο προορισμό για όλες τις ηλικίες  στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, για όσους επιθυμούν να περάσουν ένα ήσυχο & ευχάριστο βράδυ, με καλό και ποιοτικό φαγητό, με άριστη εξυπηρέτηση, σε ένα ιδιαίτερα διακοσμημένο περιβάλλον και σε φιλικές τιμές!
Με το πέρασμα των χρόνων η ταβέρνα Ο Νώντας έχει καθιερωθεί ως το αγαπημένο στέκι και προορισμός των εκδρομέων (οργανωμένων και μη) από και προς την Αράχωβα, τους Δελφούς, το Γαλαξίδι, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού την χειμερινή περίοδο, της “πράσινης” πλευράς του Παρνασσού την θερινή περίοδο και των εκδρομέων του Μοναστηρίου του Οσίου Λουκά.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πώς η αίθουσά μας διατίθεται για κοινωνικές, επαγγελματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μια αυστηρά οικογενειακή ψησταριά με παράδοση από το 1964!